Monday, December 26, 2005

Vi fick kalkon i år också

Trots att vi inte befann oss hos svägerskans familj så fick vi kalkon på juldagen i år också. Mycket smarrigt. Vi var hembjudna till makens chef på julmiddag och det är alltid lika trevligt att vara där, tyvärr glömde vi kameran hemma *snyft*. Johan fick visserligen ägna större delen av eftermiddagen åt att skugga Viktor i en miljö som inte var så barnsäkrad - det kan vara vansinnigt tröttande - men jag tror det gick bra. När vi är borta märks det verkligen vilken upptäckare Viktor är och vilken energisk kille vi begåvats med. Han ser verkligen allt! Han tycker det är roligt med de stora hundarna också och de är väldigt snälla med barn. Viktor fick en liten bil av chefens fru Laura och båda killarna är som helt förhäxade av den. Idag har de legat och lekt med den på golvet båda två jättelänge. Den tutar och blinkar och kör en liten sväng och är ljudmässigt alla föräldrars mardröm, men det är nog den julklapp som gillas bäst verkar det som:

Viktor och Elliot leker med cementblandaren


Vädret var också på vår sida och vi satt ute först och åt kex, ost och räkor. Sen blev det hela konkarongen till middag med kalkon, potatismos, gravy, tranbärsgott, röd yam, sallad och en massa annat smaskens. Vi tog med lussebullar, knäck och en flaska glögg. Efter maten spelade vi Scrabble (Alfapet) och jag vann genom att klämma dit AZTEC på tre gånger ordopäng och få 69 poäng för det! Det var spännande att spela på engelska för första gången, jag har ju spelat mycket på Internet på svenska och jag älskar olika sorters ordspel.


Elliot har kommit upp i krypställning och kom igår på att man kan flytta benen när man står på alla fyra. Han skyfflar fram bakdelen medan armarna står still och så välter han över på sidan och börjar om. Det ser mycket lustigt ut.

Hoppas att ni mår bra där hemma, här går dagarna på som vanligt igen och vi saknar er.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ha det fint. Vår jul var helt underbar. Alla ansträngde sig till max.
-4 grader och 8 cm snö i Västerås. Hälsa Johan!

10:39 AM  

Post a Comment

<< Home