Thursday, June 15, 2006

Uh oh!

Viktor har fått sinn första skada som krävde akutvård. Härom kvällen ramlade han baklänges från skrivbordsstolen och slog bakhuvudet i kanten på skrivbordet. Vi hörde smällen men han var inte ledsen länge och verkade inte påverkad så han var på väg att somna på min arm när jag såg att det var blod på den. Upp och tända lysen och undersöka och det var bara att konstatera att det behövde sys. Johan åkte iväg till akuten och Viktor fick tre häftklamrar över jacket. Akutbesöket gick fort tack och lov, det var en lugn kväll på akuten. De åkte 22.45 och var tillbaka, ihophäftade och klara, kl 00.45.

Viktor verkar inte känna av det alls, han är precis som vanligt. Den 22 juni ska vi till vår barnläkare och ta bort klamrarna.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Uj, uj. Ser inte skönt ut

5:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

Viktor vännen! Vilken otur! Det blir ett litet tjusigt ärr du kan visa upp sen.

4:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

Uuuuu. Jag ryser.

10:55 AM  
Blogger crrly said...

Usch, usch, usch!!! Hophäftat barn!!!! :-o

3:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tjena,

Har inte varit inne och läst på jättelänge! Vad roligt, och pojkarna är så fina...men busiga! Hade hört från mamma om häftklamrarna. Hua.

Du (ni förståss men mest du) verkar ha det lite körigt om man säger. Vi tänker på er här borta och längtar.

Vi hade en 1,5 åring på besök i söndags så då blev vi lite påminda om hur lite man sitter ner med små barn. Tjejerna är så stora så jag inser att det vi måste tänka på är att göra saker hela familjen, för om några år vill de väl inte följa med överallt. Vilken skillnad mot förut när man alltid längtade efter att få lite tid för varandra.

Men nu måste jag nog jobba lite. Vi hörs! Puss och kram!
/Cilla

1:21 AM  

Post a Comment

<< Home